sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Sekava viikonloppu

Sunnuntai ja perus krapula. Mun piti eilen olla selvinpäin, kun perjantaikin meni juodessa, mutta törmäsin Ristoon ja alkoi vituttaa siihen malliin, että oli pakko ostaa ylihinnoiteltu viinipullo baarista. Se olikin melkein ensimmäinen asia, minkä huomasin astuessani eilen baariin. Risto. Mitä helvettiä Risto tekee baarissa, jossa soi sen vihaama musiikki? Mulla oli fb:ssä päivitys, että oon duunissa tänään illalla ko. baarissa ja miten sattuikaan sitten, että Risto oli myös ilmaantunut paikalle. Välttelin Ristoa ja join viiniä vitutuksissani. Juttelin Riston kaverin kanssa ja yritin kysellä vähän, että mitä Risto tekee täällä. Kuulemma halpaa bisseä. Ei kyllä ollut, ihan normaali baarihinta. MIKSI? Juttelin Ristolle, en saanut mitään uutta irti. Ihan vitun sama. 

Sain kyllä kuulla myös Ristosta kaikkia juttuja, eikä senkään takia enää nappaa. Risto on mua melkein 10 vuotta vanhempi ja se sekoilee pahemmin kun minä, 21v. Mutta ehkä tää olikin sitten parempi näin, ettei meille syntynyt vielä mitään vakavaa. Uutta matoa koukkuun? Viinit kyllä alkoi tuntumaan loppuillasta jo siihen malliin, että taisin pokailla jo seuraavaa. Mutta nyt jälkeenpäin ajateltuna se oli ehkä huono idea. 

Perjantaina oli kyllä hauskaa, varsinkin loppuillasta. En uskonut törmääväni Leeviin illalla, koska juteltiin aikaisemmin päivällä. Näin kuitenkin kävi ja jotenkin refleksinomaisesti hyppäsin suoraan Leevin syliin, pussattiin ja lähdettiin baarista yhdessä. Ollaan Leevin kanssa tunnettu reilu puolivuotta, oon salaa ihan rakastunut Leeviin ja taitaa se itekkin sen tietää. Mutta meistä ei sitten vaan ikinä oo tullut mitään sen vakavampaa. Meillä on vaan sellainen viharakkaus-suhde, riidellään kuin vanha pariskunta, mutta silti tykätään toisistamme paljon. Tavalla tai toisella. Ja salaa kyllä aina toivon, että someday me ollaan onnellisesti yhdessä. Mutta vaan salaa, koska ei se varmaan tuu ikinä tapahtumaan. Vähän niinkuin lottovoitto, siitä voi salaa haaveilla paljon, mutta ei se ikinä osu kohdalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti